Dekorativt

Nickel och Krom höjer utseendet på en artikel samtidigt som korrosionsskydd och slitageskydd för ytskiktet förbättras

Genom att lägga Nickel och Krom på en artikel kan du höja utseendet på en artikel samtidigt som du dessutom höjer såväl korrosionsskydd som slitageskydd för ytskiktet. Här finns det en möjlighet att få olika nivåer på både glans och skydd, utifrån vad som passar just din detalj bäst. Med en snygg blank yta kan du med Nickel och Krom få ut en ”wow-upplevelse” av artikeln, samtidigt som den har ett riktigt bra korrosionsskydd och slitageskydd.

Idag kan vi erbjuda samma design utan att lägga nickel under kromet och på detta sättet erbjuda en produkt som är väldigt god mot alergena personer. Skicktet är 100% nickelfritt men med samma glans och design.

FerroProtect har ett unikt förnicklingssystem, Triplex. Detta har visat om och om att ge ett väldigt bra korrosionsskydd och slitageskydd i tuffa och utsatta miljöer. 

Vi har mycket goda erfarenhet av detaljer som skall både vara snygga och designade samt klara hårda påfrestningar. Vi hjälper dig gärna efter dina behov både när det gäller korrosionsskyddet samt utseendet. Ibland handlar det ju bara om att få detta rätta glansen eller mattheten.

Välkommen till oss!