🎄 Vi håller stängt för julledighet mellan 22/12 - 2/1 både på kontor och godsmottagning. 🎄

Dekorativt

Genom att lägga Nickel och Krom på en artikel kan du höja utseendet på en artikel samtidigt som du dessutom höjer såväl korrosionsskydd som slitageskydd för ytskiktet. Här finns det en möjlighet att få olika nivåer på både glans och skydd, utifrån vad som passar just din detalj bäst. Med en snygg blank yta kan du med Nickel och Krom få ut en ”wow-upplevelse” av artikeln, samtidigt som den har ett riktigt bra korrosionsskydd och slitageskydd.

Idag kan vi erbjuda samma design utan att lägga nickel under kromet och på detta sättet erbjuda en produkt som passar väldigt bra mot allergena personer. Skiktet är 100% nickelfritt men med samma glans och design.

FerroProtect har ett unikt förnicklingssystem, Triplex. Detta har visat sig om och om igen att ge ett väldigt bra korrosionsskydd och slitageskydd i tuffa och utsatta miljöer.

Vi har mycket goda erfarenhet av detaljer som både skall vara snygga och designade samt klara hårda påfrestningar. Vi hjälper dig gärna efter dina behov både när det gäller korrosionsskyddet samt utseendet. Ibland handlar det ju bara om att få detta rätta glansen eller mattheten.

Välkommen till oss!

Kontakt

Ring oss eller maila

Den här sidan använder cookies för att fungera.