Om FerroProtect

” Vi arbetar ständigt för att vara det naturliga valet av leverantör på detaljer som skall klara extrema miljöer och/eller om det är snäva toleranser. Idag jobbar vi som företag både med Nickel, krombeläggningar samt allergifria krombeläggningar. Vi har en lång tradition av ytbehandling och vi är specialister på vår nisch av beläggningar”
– Kristian Löwhagen, VD

Vårt mål är att här på FerroProtect i Göteborg AB kunna optimera kundens produkt och dess processflöde. Vår styrka är vår höga kompetens och långa, gedigna erfarenhet av ytbehandling. Tillsammans med våra kunder diskuterar vi och finner vad som gör just deras detalj ännu bättre för att nå produktens syfte på ett kostnadsmedvetet sätt.

Våra egna nickelmetoder har visat sig att år efter år vara oslagbara i tuffa miljöer. Samtidigt arbetar vi även med vidareutveckling och kan nu presentera ett dekorativt kromskikt som inte innehåller nickel, en utmärkt produkt i allergena miljöer. Högt kvalitets- och miljötänkande gör att vi kan erbjuda tjänster som uppfyller kraven från myndigheter och kunder, stora som små.