🎄 Vi håller stängt för julledighet mellan 22/12 - 2/1 både på kontor och godsmottagning. 🎄

Veralit

En elektolytisk förnickling som ger tjocka beläggningar.
En elektrolytisk förnicklingsmetod som är speciellt framtagen för att kunna bygga nickelskikt upp till 5 mm. Beläggningen ger duktila och täta nickelskikt med extremt hög korrosionsbeständighet. Processen föregås av en speciell förbehandlingsteknik vilket ger en unik vidhäftning till bassubstratet. VERALIT processen är formulerad för att ge mindre drag- och tryckspänningar i skikten än andra nickelprocesser.

VERALIT är en elektrolytiskt utfälld nickelbeläggning som ger täta, duktila skikt som kan lätt efter bearbetas genom svarvning, fräsning eller slipning. Ytbehandling med VERALIT kan med fördel användas för reparation av skadade ytor eftersom den kan beläggas med tjocka skikt.

Då behandlingen utförs vid max 50°C behöver man inte heller oroa sig för formpåverkan.

VERALIT är katodiskt gentemot till stål, vilket ger ett katodiskt skydd. Det betyder att skiktet ger ett barriärskydd. För att grundmaterialet skall få ett fullgott korrosionsskydd krävs det att skiktet är tätt. Det är således skiktets täthet som är den främsta faktorn för att uppnå bra korrosionsskydd. Eftersom skikten är porfria bidrar detta till de goda korrosionsegenskaperna.

VERALIT är en elektrolytiskt utfälld nickelbeläggning som ger täta, duktila skikt som kan lätt efter bearbetas genom svarvning, fräsning eller slipning. Ytbehandling med VERALIT kan med fördel användas för reparation av skadade ytor eftersom den kan beläggas med tjocka skikt. Då behandlingen utförs vid max 50°C behöver man inte heller oroa sig för formpåverkan. VERALIT är katodiskt gentemot till stål, vilket ger ett katodiskt skydd. Det betyder att skiktet ger ett barriärskydd. För att grundmaterialet skall få ett fullgott korrosionsskydd krävs det att skiktet är tätt. Det är således skiktets täthet som är den främsta faktorn för att uppnå bra korrosionsskydd. Eftersom skikten är porfria bidrar detta till de goda korrosionsegenskaperna.

Kontakt

Ring oss eller maila

Den här sidan använder cookies för att fungera.